Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Bereikbaarheid en parkeren Brabantse Dag Heeze

Geschreven: 18-08-2023
Bereikbaarheid en parkeren Brabantse Dag Heeze

Bereikbaarheid
Heeze is makkelijk bereikbaar met de trein. Het NS-station is zo’n tien minuten lopen van het paradeparcours.
Met de fiets kan ook. Er zijn zes bewaakte en betaalde fietsenstallingen.
Bezoekers met de auto nemen afrit 34 vanaf de A2 tussen Eindhoven en Maastricht of afrit 34 vanaf de A67 tussen Eindhoven en Venlo.

Parkeren
De locaties van de Brabantsedag zijn in het centrum van Heeze, met diverse parkeerterreinen nabij die duidelijk zijn aangegeven. Parkeren kost  4,- euro per auto, af te rekenen bij de parkeerplaatsen. P4 is gereserveerd voor mensen met een officiële gehandicapten-parkeerkaart. P5 is gereserveerd voor genodigden en VIP’s met een vooraf toegestuurde parkeerkaart.

Afgesloten wegen
De wegen naar het paradeparcours zijn afgesloten van 8.00 tot 20.00 uur. De wijk in- en uitrijden is dan niet mogelijk. Waar autoverkeer niet verder mag, staan verkeersregelaars. Om 9.30 gaan de kassa’s open en is toegang alleen mogelijk met een geldig entreebewijs.

Calamiteitenroute
Gemeente Heeze-Leende heeft tijdens de Brabantsedag een calamiteitenroute ingesteld. Hier mogen auto’s niet parkeren of stilstaan; er geldt een wegsleepregeling (met hoge kosten). Alle verkeersmaatregelen zijn te zien op heeze-leende.nl/verkeer.

Voor mensen met een handicap en/of rolstoel
Een eigen (klap)stoeltje meebrengen mag. Langs het paradeparcours zijn diverse plekken gereserveerd voor mensen met een handicap en/of rolstoel. Daar zijn ook toegankelijke wc’s, evenals bij P4. Dit parkeergebied bij dorpshuis ’t Perron is gereserveerd voor mensen met een officiële gehandicapten-parkeerkaart. Plaatsen kunnen daar niet worden gereserveerd; vol is vol.

Rivierenland Radio is in Heeze te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...

Ruimte om in te spreken bij Provinciale Staten op 29 mei

ARNHEM - Provinciale Staten houden oordeelsvormende bijeenkomsten op woensdag 29 mei 2024. Daarbij gaan zij in gesprek met Gedeputeerde Staten over diverse onderwerpen, waaronder klimaat, staalslakken en de Aanpak Veluwe. De Oordeelsvorming biedt ruimte tot inspraak door belanghebbenden.

In...