Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Bazalt Wonen klust met bewoners Nije Hof

Geschreven: 19-03-2024
Bazalt Wonen klust met bewoners Nije Hof

ZALTBOMMEL - Nederland stond vrijdag en zaterdag (16-3) in het teken van NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van het land is een initiatief van het Oranje Fonds en roept mensen op een dagje vrijwilligerswerk te doen. Zo leveren de deelnemers een positieve bijdrage aan hun straat, wijk of dorp.

Ook Bazalt Wonen deed mee. Vrijdag ging een groep enthousiaste groep collega's aan de slag bij de Nije Hof in Zaltbommel. De Nije Hof is een wooncomplex met actieve bewoners die zelf de binnentuin en pluktuin onderhouden.

Opslagplaats
De tuin wordt door hen ervaren als een fijne plek, die de bewoners bij mooi weer graag opzoeken. Eén ding ontbrak alleen nog; een goede opslagplaats voor het tuingereedschap. Bazalt Wonen liet deze wens in vervulling gaan. Gezamenlijk met de bewoners werden de bouwpakketten in elkaar gezet. De bewoners met twee linkerhanden óf andere interesses beschilderden vogelhuisjes en gingen aan de slag met een aantal voorjaarsklussen in de tuin.

Ontspanning
Naast de tuinklussen was er ook tijd voor ontspanning met een kop koffie, thee en wat lekkers. De sfeer was gezellig en de samenwerking tussen de bewoners van de Nije Hof en de medewerkers van Bazalt Wonen liep vlot; binnen twee uur waren de twee tuinkasten klaar voor gebruik. Goed voor nog veel meer plezier in de tuin.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab
 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...