Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Bazalt Wonen klust met bewoners Nije Hof

Geschreven: 19-03-2024
Bazalt Wonen klust met bewoners Nije Hof

ZALTBOMMEL - Nederland stond vrijdag en zaterdag (16-3) in het teken van NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van het land is een initiatief van het Oranje Fonds en roept mensen op een dagje vrijwilligerswerk te doen. Zo leveren de deelnemers een positieve bijdrage aan hun straat, wijk of dorp.

Ook Bazalt Wonen deed mee. Vrijdag ging een groep enthousiaste groep collega's aan de slag bij de Nije Hof in Zaltbommel. De Nije Hof is een wooncomplex met actieve bewoners die zelf de binnentuin en pluktuin onderhouden.

Opslagplaats
De tuin wordt door hen ervaren als een fijne plek, die de bewoners bij mooi weer graag opzoeken. Eén ding ontbrak alleen nog; een goede opslagplaats voor het tuingereedschap. Bazalt Wonen liet deze wens in vervulling gaan. Gezamenlijk met de bewoners werden de bouwpakketten in elkaar gezet. De bewoners met twee linkerhanden óf andere interesses beschilderden vogelhuisjes en gingen aan de slag met een aantal voorjaarsklussen in de tuin.

Ontspanning
Naast de tuinklussen was er ook tijd voor ontspanning met een kop koffie, thee en wat lekkers. De sfeer was gezellig en de samenwerking tussen de bewoners van de Nije Hof en de medewerkers van Bazalt Wonen liep vlot; binnen twee uur waren de twee tuinkasten klaar voor gebruik. Goed voor nog veel meer plezier in de tuin.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab
 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...