Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Apeldoorn Photo werk van tien jonge en talentvolle fotografen in Apeldoorn

Geschreven: 10-10-2023
Apeldoorn Photo werk van tien jonge en talentvolle fotografen in Apeldoorn

Dertig werken van tien fotografen zijn de komende weken te zien op het Stationsplein in Apeldoorn. Het is het werk van studenten die in het schooljaar 2022/2023 zijn afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. De expositie is onderdeel van het Fotofestival 2023, dat wordt georganiseerd door Apeldoorn Photo.

AREA 2023

Het is voor het eerst dat er werk uit ‘AREA’ op deze manier te zien is. AREA is een jaarlijks terugkerende eindexamenexpositie van de HBO-studenten Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie.

Jeffrey de Grijs, voorzitter van Apeldoorn Photo, is erg blij met deze expositie: “In Apeldoorn is de Fotovakschool als faculteit van de NAVB een bekend en vertrouwd opleidingsinstituut. Hoe geweldig is het om het werk van dit aanstormend talent aan inwoners en bezoekers van Apeldoorn te kunnen laten zien. In de openbare ruimte, dus laagdrempelig voor iedereen”.

Paul Akkermans, voorzitter College van Bestuur NAVB, vult aan: “In eerdere edities van het Apeldoorns Fotofestival konden deelnemers al kennismaken met onze fotografie-opleidingen. We zijn er trots op dat we nu een selectie van de afstudeerprojecten op deze manier kunnen laten zien. Maar we zijn vooral trots op onze studenten, die in hun werk veel doorzettingsvermogen, moed en kwetsbaarheid laten zien.

Fotofestival 2023

De expositie op het Stationsplein is onderdeel van het Fotofestival en is te zien tot en met 29 oktober 2023. Het Fotofestival wordt tweejaarlijks georganiseerd door Apeldoorn Photo en biedt een podium aan fotografen van alle niveaus. Dit jaar zijn er op meer dan tien verschillende plekken in de stad exposities te zien. 

In Apeldoorn luister je Rivierenland Radio via Dab+ op kanaal 6D


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...