Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Apeldoorn Photo werk van tien jonge en talentvolle fotografen in Apeldoorn

Geschreven: 10-10-2023
Apeldoorn Photo werk van tien jonge en talentvolle fotografen in Apeldoorn

Dertig werken van tien fotografen zijn de komende weken te zien op het Stationsplein in Apeldoorn. Het is het werk van studenten die in het schooljaar 2022/2023 zijn afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. De expositie is onderdeel van het Fotofestival 2023, dat wordt georganiseerd door Apeldoorn Photo.

AREA 2023

Het is voor het eerst dat er werk uit ‘AREA’ op deze manier te zien is. AREA is een jaarlijks terugkerende eindexamenexpositie van de HBO-studenten Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie.

Jeffrey de Grijs, voorzitter van Apeldoorn Photo, is erg blij met deze expositie: “In Apeldoorn is de Fotovakschool als faculteit van de NAVB een bekend en vertrouwd opleidingsinstituut. Hoe geweldig is het om het werk van dit aanstormend talent aan inwoners en bezoekers van Apeldoorn te kunnen laten zien. In de openbare ruimte, dus laagdrempelig voor iedereen”.

Paul Akkermans, voorzitter College van Bestuur NAVB, vult aan: “In eerdere edities van het Apeldoorns Fotofestival konden deelnemers al kennismaken met onze fotografie-opleidingen. We zijn er trots op dat we nu een selectie van de afstudeerprojecten op deze manier kunnen laten zien. Maar we zijn vooral trots op onze studenten, die in hun werk veel doorzettingsvermogen, moed en kwetsbaarheid laten zien.

Fotofestival 2023

De expositie op het Stationsplein is onderdeel van het Fotofestival en is te zien tot en met 29 oktober 2023. Het Fotofestival wordt tweejaarlijks georganiseerd door Apeldoorn Photo en biedt een podium aan fotografen van alle niveaus. Dit jaar zijn er op meer dan tien verschillende plekken in de stad exposities te zien. 

In Apeldoorn luister je Rivierenland Radio via Dab+ op kanaal 6D


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...