Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Altena Road Circuit start met Brakelse Lenteloop

Geschreven: 08-04-2024
Altena Road Circuit start met Brakelse Lenteloop

BRAKEL - Zaterdag (6-4) werd de eerste hardloopwedstrijd gehouden van het Altena Road Circuit. De aftrap was in Brakel. Het deelnemersveld tijdens de Brakelse Lenteloop was groot.
 
Ruim 200 deelnemers deden mee met de jeugdlopen over 5 en 10 kilometer.

De 10 kilometerwedstrijd, onderdeel van het circuit, werd gewonnen door Leendert van der Lugt (AAA) in een tijd van 34:35. Sander Demmers (ACW’66) werd tweede in een tijd van 35:26, Arnoud van Vliet uit Werkendam eindigde als derde in 36:05.

Bij de dames won Emmy Vink uit Well in een tijd van 44:32, Augüsta van Hoogdalem (Fortuna) werd tweede in 44:49 en Lianne Ivens (DAK)  finishte als derde in 48:49.

De 5 kilometer werd met grote voorsprong gewonnen door Stan Schipperen (Scorpio) in een snelle tijd van 14:36. Romy Sonneveld (Prins Hendrik) finishte als eerste in een tijd van 21:56.

Een groep jeugdpupillen van Altena Road Runners liep mee met de Brakelse lenteloop, ze kwamen tot mooie prestaties. Sommige nieuwe jeugdleden stonden zelfs na hun allereerste stratenloop direct al op het podium. 

Aansluitend op de jeugdlopen in Brakel liep een aantal oudere junioren mee op de 5 en 10 kilometer. Julian van der Velden pakte een geweldige tweede plaats op de 5 kilometer in een tijd van 20:01. ARR laat weten: 'De reactie van de jeugdleden, die meededen met de 10 kilometer was vooral dat het zwaar was door de warmte. En natuurlijk is de overgang van 2 kilometer van de jeugdafstanden voor het klassement vorig seizoen naar 10 kilometer voor het klassement een hele grote stap.'
 
Alle uitslagen zijn HIER te vinden.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Brakel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...