Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Afsluiting tussen Deil en Empel vervroegd werkzaamheden Bommelerwaard

Geschreven: 07-12-2023
Afsluiting tussen Deil en Empel vervroegd werkzaamheden Bommelerwaard

De afsluiting tussen Deil en Empel (A2) is door Rijkswaterstaat dag vervroegd vanwege werkzaamheden op de Merwedebrug (A27. Deze update gat RWS donderdag (7-12) om 14:23 uur.

RWS adviseert weggebruikers nu om komend weekend rekening te houden met hinder en lange omreistijden op de snelwegen A2 en A27 in zuidelijke richting. 'We voeren van vrijdag 8 december 21.00 tot zondag 10 december 2023 05.00 uur onderhoud uit aan het asfalt van de A2.'

Hierdoor is de A2 tussen knooppunt Deil en knooppunt Empel in de richting van ’s-Hertogenbosch dicht voor al het verkeer. Tegelijkertijd zijn de tussenliggende op- en afritten dicht alsmede de verzorgingsplaats De Lucht-West en het tankstation dat is gevestigd aan de verzorgingsplaats.

Spoedklussen
De werkzaamheden aan de A2 worden een dag eerder uitgevoerd dan gepland, vanwege spoedwerkzaamheden aan het asfalt op de Merwedebrug (A27). De A27 richting Breda is namelijk dicht tussen knooppunt Gorinchem en knooppunt Hooipolder van zaterdag 9 december 21.00 tot maandag 11 december 2023 05.00 uur.

Dit betekent dat zowel de A27 als de A2 in zuidelijke richting tussen zaterdag 9 december 21.00 en zondag 10 december 2023 05.00 uur dicht zijn. Beide werkzaamheden moeten met spoed uitgevoerd worden, vandaar dat dit in 1 weekend gepland is.

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot meer dan 60 minuten.

Rijkswaterstaat heeft omleidingsroutes ingesteld.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...