Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Adverteren in regio Wageningen? Radio advertenties uitzenden in Wageningen

Geschreven: 21-09-2023
Adverteren in regio Wageningen? Radio advertenties uitzenden in Wageningen

Wist je dat Rivierenland Radio op enorm veel plekken te beluisteren is in Nederland? Zo heeft Rivierenland Radio óók veel luisteraars in Wageningen. Wij bereiken graag een groot, gemengd publiek met ons gevarieerde programma. Daarbij zetten we ook advertenties in. Wil je een specifieke groep in Wageningen bereiken? Dan kan het een goede optie zijn om te kiezen voor adverteren op de radio in Wageningen.

Ingespeeld op de luisteraar

Onze zender is in een groot gebied te ontvangen, maar wij richten ons ook op de lokale luisteraar. Onze programma's bieden natuurlijk ten eerste goede muziek! Daarnaast richten we ons ook op vermaak, verbinding en onderwerpen die er echt toe doen voor onze luisteraars, ook in Wageningen en omgeving. Als adverteerder betekent dit dat je direct toegang hebt tot een geïnteresseerd publiek dat zich betrokken voelt.

Adverteren op de radio
Wil je vaker adverteren in de regio Wageningen? Of je nu een restaurant in het centrum van Wageningen hebt, een winkel aan de rand van de stad, of een dienstverlener in de omliggende dorpen bent, door te adverteren op de radio kun je jouw lokale doelgroep bereiken! Wij zorgen ervoor dat de advertenties op het juiste moment in onze programma’s voorbij komen.

Krachtige en creatieve advertentiemogelijkheden

Bij Rivierenland Radio begrijpen we dat er geen één adverteerder hetzelfde is. Daarom bieden we een scala aan advertentiemogelijkheden die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu kiest voor een korte radiospot, een gesponsorde programma-inhoud, of zelfs een live-interview met jouw bedrijf, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op een boeiende en effectieve manier wordt overgebracht.

Partner worden?

Rivierenland Radio is je lokale partner die graag met jou het publiek bereikt. Wil je in contact met ons komen? We bespreken graag de mogelijkheden die het beste bij jouw bedrijf passen als je radio advertenties wilt uitzenden in Wageningen.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...