Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Adverteren in regio Wageningen? Radio advertenties uitzenden in Wageningen

Geschreven: 21-09-2023
Adverteren in regio Wageningen? Radio advertenties uitzenden in Wageningen

Wist je dat Rivierenland Radio op enorm veel plekken te beluisteren is in Nederland? Zo heeft Rivierenland Radio óók veel luisteraars in Wageningen. Wij bereiken graag een groot, gemengd publiek met ons gevarieerde programma. Daarbij zetten we ook advertenties in. Wil je een specifieke groep in Wageningen bereiken? Dan kan het een goede optie zijn om te kiezen voor adverteren op de radio in Wageningen.

Ingespeeld op de luisteraar

Onze zender is in een groot gebied te ontvangen, maar wij richten ons ook op de lokale luisteraar. Onze programma's bieden natuurlijk ten eerste goede muziek! Daarnaast richten we ons ook op vermaak, verbinding en onderwerpen die er echt toe doen voor onze luisteraars, ook in Wageningen en omgeving. Als adverteerder betekent dit dat je direct toegang hebt tot een geïnteresseerd publiek dat zich betrokken voelt.

Adverteren op de radio
Wil je vaker adverteren in de regio Wageningen? Of je nu een restaurant in het centrum van Wageningen hebt, een winkel aan de rand van de stad, of een dienstverlener in de omliggende dorpen bent, door te adverteren op de radio kun je jouw lokale doelgroep bereiken! Wij zorgen ervoor dat de advertenties op het juiste moment in onze programma’s voorbij komen.

Krachtige en creatieve advertentiemogelijkheden

Bij Rivierenland Radio begrijpen we dat er geen één adverteerder hetzelfde is. Daarom bieden we een scala aan advertentiemogelijkheden die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu kiest voor een korte radiospot, een gesponsorde programma-inhoud, of zelfs een live-interview met jouw bedrijf, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op een boeiende en effectieve manier wordt overgebracht.

Partner worden?

Rivierenland Radio is je lokale partner die graag met jou het publiek bereikt. Wil je in contact met ons komen? We bespreken graag de mogelijkheden die het beste bij jouw bedrijf passen als je radio advertenties wilt uitzenden in Wageningen.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
De Capreton oogst succes met concept BAM-akkers

BOMMELERWAARD - Natuurvereniging de Capreton en Collectief Rivierenland zijn samen samen met agrarische leden gestart met het inzaaien van zogenaamd "Biodivers Akker Mozaïek" (BAM) akkers. 

Op deze akkers worden, naast luzerne/klaver en kruidenstroken, rustgewassen geteeld in ...

Het is weer aanschuiven bij De Grote Aak

ZALTBOMMEL - Buurthuis De Grote Aak organiseert dinsdag (30-7) weer het maandelijkse “Aanschuifdiner”. Een bekend evenement dat altijd veel mensen trekt. 

Niet zo gek, want alle deelnemers zitten aan grote tafels, halen herinneringen op met bekenden, bespreken de laatst...

Ohme adviseert laadpaal dynamische tarief integratie klaar te zijn toekomst

ARNHEM - Iedereen die op zoek is naar een nieuwe lader voor EV’s, moet ervoor zorgen dat deze volledig compatibel is met dynamische elektriciteitstarieven, waarschuwt Ohme.

Nu energiebedrijven in de toekomst steeds meer flexibele energietarieven willen aanbieden, zullen lader...