Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Adverteren in regio Wageningen? Radio advertenties uitzenden in Wageningen

Geschreven: 21-09-2023
Adverteren in regio Wageningen? Radio advertenties uitzenden in Wageningen

Wist je dat Rivierenland Radio op enorm veel plekken te beluisteren is in Nederland? Zo heeft Rivierenland Radio óók veel luisteraars in Wageningen. Wij bereiken graag een groot, gemengd publiek met ons gevarieerde programma. Daarbij zetten we ook advertenties in. Wil je een specifieke groep in Wageningen bereiken? Dan kan het een goede optie zijn om te kiezen voor adverteren op de radio in Wageningen.

Ingespeeld op de luisteraar

Onze zender is in een groot gebied te ontvangen, maar wij richten ons ook op de lokale luisteraar. Onze programma's bieden natuurlijk ten eerste goede muziek! Daarnaast richten we ons ook op vermaak, verbinding en onderwerpen die er echt toe doen voor onze luisteraars, ook in Wageningen en omgeving. Als adverteerder betekent dit dat je direct toegang hebt tot een geïnteresseerd publiek dat zich betrokken voelt.

Adverteren op de radio
Wil je vaker adverteren in de regio Wageningen? Of je nu een restaurant in het centrum van Wageningen hebt, een winkel aan de rand van de stad, of een dienstverlener in de omliggende dorpen bent, door te adverteren op de radio kun je jouw lokale doelgroep bereiken! Wij zorgen ervoor dat de advertenties op het juiste moment in onze programma’s voorbij komen.

Krachtige en creatieve advertentiemogelijkheden

Bij Rivierenland Radio begrijpen we dat er geen één adverteerder hetzelfde is. Daarom bieden we een scala aan advertentiemogelijkheden die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu kiest voor een korte radiospot, een gesponsorde programma-inhoud, of zelfs een live-interview met jouw bedrijf, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op een boeiende en effectieve manier wordt overgebracht.

Partner worden?

Rivierenland Radio is je lokale partner die graag met jou het publiek bereikt. Wil je in contact met ons komen? We bespreken graag de mogelijkheden die het beste bij jouw bedrijf passen als je radio advertenties wilt uitzenden in Wageningen.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...