Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

lokale omroep gemeente Zaltbommel unaniem goedgekeurd

Geschreven: 02-03-2024
lokale omroep gemeente Zaltbommel unaniem goedgekeurd

ZALTBOMMEL - Stichting Bommelerwaardgids TV (BWG TV) heeft bij het Commissariaat voor de Media een aanvraag ingediend om aangewezen te worden als lokale omroep voor de gemeente Maasdriel en Zaltbommel.

Het Commissariaat van de Media heeft vervolgens aan de gemeente Zaltbommel gevraagd om over deze aanvraag een advies uit te brengen. De vraag hierbij was of de aanvraag voldoet aan de in artikel 2.61, tweede lid van de Mediawet 2008 gestelde eisen.

De gemeenteraad heeft vastgesteld dat de aanvraag voldoet aan deze eisen en het voorstel is dan ook unaniem aangenomen.

Advies
Voordat het Commissariaat een definitieve beslissing neemt over de ingediende aanvraag, moeten de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel advies uitbrengen of Stichting BWG TV voldoet aan de wettelijke toegangscriteria. De gemeenteraden hebben hiervoor tot uiterlijk 12 maart 2024 de tijd.

Videoreportages
BWG TV onderdeel van Bommelerwaardgids en actief in het produceren van wekelijkse videoreportages. Martin van Hemert (huidig redacteur Bommelerwaardgids en voormalig programmamaker OkéFM) is één van de drijvende krachten achter het media-initiatief samen met André Versteeg (cameraman).

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...