Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

A27 gaat - in één rijrichting - twee weekenden dicht

Geschreven: 29-02-2024
A27 gaat - in één rijrichting - twee weekenden dicht

GORINCHEM - De A27 gaat twee weekenden dicht en wel tussen knooppunt Gorinchem en Hooipolder vanwege grootschalig onderhoud aan de snelweg. De afsluiting zal steeds in steeds in één richting zijn. Verkeer zal worden omgeleid.

Tijdens de weekendafsluiting asfalteert Rijkswaterstaat delen van de snelweg opnieuw, brengt de aannemer nieuwe detectielussen aan en wordt de belijning op de weg verbeterd. Daarnaast vindt er klein onderhoud plaats.

Eerste weekendafsluiting richting Breda
Van vrijdag 15 maart 21.00 uur tot maandag 18 maart 05.00 uur is de A27 richting Breda dicht tussen knooppunt Gorinchem en Knooppunt Hooipolder.

Het verkeer richting Breda wordt vanaf knooppunt Gorinchem omgeleid via de A15, A2 en A59 of via de A15, N3 en A16. Lokaal verkeer in de gemeente Altena wordt omgeleid via de N322/N283 en N267 naar de A59. Gele borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Rijkswaterstaat: 'Houd rekening met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.'

Extra hinder
Vanwege de veiligheid voor tegenoverliggend verkeer sluit Rijkswaterstaat tijdens dit weekend verschillende periodes ook de linker rijstrook van de A27 richting Utrecht af. Dit kan extra hinder opleveren voor weggebruikers. Deze afsluiting wordt aangegeven met rode kruizen boven de weg.

Tweede weekendafsluiting richting Utrecht
Van vrijdag 29 maart 21.00 uur tot maandag 1 april 05.00 uur is de A27 richting Utrecht dicht tussen knooppunt Hooipolder en knooppunt Gorinchem.

Het verkeer richting Utrecht wordt vanaf knooppunt Hooipolder omgeleid via de A59 en de A2 of via de A59, A16, N3 en A15. Lokaal verkeer in de gemeente Altena wordt omgeleid via de N322 naar de A2. Gele borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Rijkswaterstaat: 'Houd rekening met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.'

Dit weekend wordt vanwege de veiligheid voor tegenoverliggend verkeer de linker rijstrook van de A27 richting Breda verschillende periodes afgesloten. Deze afsluiting wordt eveneens aangegeven met rode kruizen boven de weg.

Verbetering A27
De onderhoudswerkzaamheden die Rijkswaterstaat laat uitvoeren zijn onderdeel van de verbetering van de A27 tussen Houten en Hooipolder. Tussen 2024 en 2031 verbetert Rijkswaterstaat de A27 Houten - Hooipolder met extra rijstroken en spitsstroken, de bouw van drie nieuwe bruggen en de renovatie en uitbreiding van één brug.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Gorinchem te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de o...

VVD Zaltbommel wil actie op fietsstallingsprobleem binnenstad

ZALTBOMMEL - Het tekort aan geschikte fietsenstallingen in het centrum van Zaltbommel zorgt voor ongewenste situaties. De ‘verrommeling van de binnenstad’ is de VVD een doorn in het oog. Ook de overlast en potentieel gevaarlijke situaties voor bewoners en bezoekers baart de partij zor...