Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

A2 dicht tussen Empel / Deil weekend 24 mei

Geschreven: 17-05-2024
A2 dicht tussen Empel / Deil weekend 24 mei

BOMMELERWAARD – Tijdens het weekend van vrijdagavond (24-5) tot maandagochtend (27-5) voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op de A2. Tussen knooppunt Empel en knooppunt Deil wordt de weg geasfalteerd. Ook worden op dat traject wegverlichting en vangrails nagekeken.

De werkzaamheden beginnen vrijdagavond om 21:00 uur en duren tot maandagmorgen 05:00 uur. Nood- en hulpdiensten kunnen de werkzaamheden passeren. Al het overige verkeer wirdt omgeleid.

Omrijden
Verkeer vanaf de A2 Eindhoven richting knooppunt Empel wordt omgeleid via de A59, de A27 en de A15. Verzorgingsplaats De Lucht is het weekend niet bereikbaar. Het verkeer kan wel de verzorgingsplaats verlaten via de afslag Zaltbommel en via de N322 naar de A27 en de A15.

De verbindingsweg voor verkeer vanuit Utrecht richting Nijmegen is dicht. Het verkeer wordt omgeleid via de A15 / Leerdam (29).

Rijkswaterstaat heeft een reserveweekend gepland, en wel van 31 mei tot 3 juni, mochten de weersomstandigheden te slecht zijn.

Pont Brakel
De pont tussen Brakel en Herwijnen vaart dagelijks langer door en wel van 05:30 uur tot 24:00 uur.

Meer informatie
Meer informatie Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of via de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...