Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

200ste uitzending Flitsende 50

Geschreven: 14-11-2023
200ste uitzending Flitsende 50

HEDEL – de Flitsende 50, de sprankelende muziek hitlijst die sinds januari 2020 de harten van luisteraars verovert, viert komende zaterdag 18 november een mijlpaal met zijn 200ste uitzending. De lijst, gepresenteerd door Rob de Vaan, heeft zich gevestigd als een niet te missen muzikale ervaring op verschillende lokale en – internetradiostations. Iedere zaterdag van 16:00 – 19:00 en iedere zondag van 20:00 – 23:00 (herhaling) wordt de Flitsende 50 uitgezonden op Rivierenland Radio. Voor een overzicht van alle overige stations die de hitlijst uitzenden, kunt u kijken op https://Flitsende50.nl/stations

Vanaf het prille begin heeft de Flitsende 50 een unieke mix van hits en opkomend talent gepresenteerd, waardoor luisteraars keer op keer worden getrakteerd op de beste muziek van het moment. De luisteraars en bezoekers van de website https://Flitsende50.nl/ bepalen zélf de samenstelling van de lijst, door te stemmen op hun persoonlijke top 5.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...