Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

130 jaar Andels Fanfare Corps Andel

Geschreven: 24-09-2023
130 jaar Andels Fanfare Corps Andel

Alweer ruim 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Sindsdien heeft hij een indrukwekkende reis afgelegd, gekenmerkt door hoogtepunten, authentieke keuzes, hits, bijzondere samenwerkingen, en talloze live shows. Tim is inmiddels uitgegroeid tot een onmisbare naam in de Nederlandse muziekscene, zowel als muzikant als componist.

Ondertussen kan Andels Fanfare Corps trots terugkijken op een rijke geschiedenis van 130 jaar als één van de topfanfares in Nederland, met een stevige reputatie in de klassieke blaasmuziekwereld.

Nu slaan Tim Akkerman en Andels Fanfare Corps de handen ineen voor een bijzondere en meeslepende 'fusion of melodies'. Ze brengen nummers van Tim, bekende pop- en rockhits en klassieke hoogtepunten samen in een nieuw en verrassend jasje.

Deze unieke samenwerking belooft een muzikale reis te worden waarin verschillende genres samenkomen, resulterend in een harmonieuze fusie van melodieën. Tim's eigen composities worden naadloos gecombineerd met geliefde pop- en rocknummers, en verrijkt met de klanken van de fanfare.

Deze 'fusion of melodies' staat garant voor een onvergetelijke en verfrissende luisterervaring. Het publiek wordt meegevoerd op een bijzondere muzikale ontdekkingsreis, waarbij grenzen worden verlegd en emoties worden aangewakkerd. Mis deze unieke samenwerking tussen Tim Akkerman en Andels Fanfare Corps niet.

Zaterdag 25 november
Aanvang 20:00 uur
Theater de Bussel Oosterhout
Kaarten zijn te bestellen via deze link
Andels Fanfare Corps en Tim Akkerman — A Fusion of Melodies | Theater de Bussel

Rivierenland Radio is in Andel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...