Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

130 jaar Andels Fanfare Corps Andel

Geschreven: 24-09-2023
130 jaar Andels Fanfare Corps Andel

Alweer ruim 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Sindsdien heeft hij een indrukwekkende reis afgelegd, gekenmerkt door hoogtepunten, authentieke keuzes, hits, bijzondere samenwerkingen, en talloze live shows. Tim is inmiddels uitgegroeid tot een onmisbare naam in de Nederlandse muziekscene, zowel als muzikant als componist.

Ondertussen kan Andels Fanfare Corps trots terugkijken op een rijke geschiedenis van 130 jaar als één van de topfanfares in Nederland, met een stevige reputatie in de klassieke blaasmuziekwereld.

Nu slaan Tim Akkerman en Andels Fanfare Corps de handen ineen voor een bijzondere en meeslepende 'fusion of melodies'. Ze brengen nummers van Tim, bekende pop- en rockhits en klassieke hoogtepunten samen in een nieuw en verrassend jasje.

Deze unieke samenwerking belooft een muzikale reis te worden waarin verschillende genres samenkomen, resulterend in een harmonieuze fusie van melodieën. Tim's eigen composities worden naadloos gecombineerd met geliefde pop- en rocknummers, en verrijkt met de klanken van de fanfare.

Deze 'fusion of melodies' staat garant voor een onvergetelijke en verfrissende luisterervaring. Het publiek wordt meegevoerd op een bijzondere muzikale ontdekkingsreis, waarbij grenzen worden verlegd en emoties worden aangewakkerd. Mis deze unieke samenwerking tussen Tim Akkerman en Andels Fanfare Corps niet.

Zaterdag 25 november
Aanvang 20:00 uur
Theater de Bussel Oosterhout
Kaarten zijn te bestellen via deze link
Andels Fanfare Corps en Tim Akkerman — A Fusion of Melodies | Theater de Bussel

Rivierenland Radio is in Andel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...