Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

130 jaar AFC A Fusion of Melodies met Tim Akkerman Andel

Geschreven: 15-10-2023
130 jaar AFC A Fusion of Melodies met Tim Akkerman Andel

A Fusion of Melodies

Alweer ruim 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Sindsdien heeft hij een indrukwekkende reis afgelegd, gekenmerkt door hoogtepunten, authentieke keuzes, hits, bijzondere samenwerkingen, en talloze live shows. Tim is inmiddels uitgegroeid tot een onmisbare naam in de Nederlandse muziekscene, zowel als muzikant als componist.

Ondertussen kan Andels Fanfare Corps trots terugkijken op een rijke geschiedenis van 130 jaar als één van de topfanfares in Nederland, met een stevige reputatie in de klassieke blaasmuziekwereld.

Nu slaan Tim Akkerman en Andels Fanfare Corps de handen ineen voor een bijzondere en meeslepende 'fusion of melodies'. Ze brengen nummers van Tim, bekende pop- en rockhits en klassieke hoogtepunten samen in een nieuw en verrassend jasje.

Deze unieke samenwerking belooft een muzikale reis te worden waarin verschillende genres samenkomen, resulterend in een harmonieuze fusie van melodieën. Tim's eigen composities worden naadloos gecombineerd met geliefde pop- en rocknummers, en verrijkt met de klanken van de fanfare.

Deze 'fusion of melodies' staat garant voor een onvergetelijke en verfrissende luisterervaring. Het publiek wordt meegevoerd op een bijzondere muzikale ontdekkingsreis, waarbij grenzen worden verlegd en emoties worden aangewakkerd. Mis deze unieke samenwerking tussen Tim Akkerman en Andels Fanfare Corps niet.

Zaterdag 25 november
Aanvang 20:00 uur
Theater de Bussel Oosterhout
Kaarten zijn te bestellen via deze link: Andels Fanfare Corps en Tim Akkerman — A Fusion of Melodies | Theater de Bussel

Rivierenland Radio is in Andel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+ 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Gidsen gezocht voor Zutphense monumenten Zutphen

Erfgoedcentrum Zutphen stelt in het oog springende monumenten open voor publiek. De Burgerzaal, de Wijnhuistoren, Sint-Janskerk en Berkelruïne zijn al enkele dagdelen per week gratis toegankelijk. Komend jaar komt daar zelfs nog een monument bij: de Bourgonjetoren. Dit jaar werden deze monum...

Flitsfeitje Kevin feat s10 van de Leven

Kevin de Gier uit Rotterdam draait alweer een aantal jaartjes mee in de muziekwereld. In 2016 kwam “Op de block” uit, de eerste solosingle van de rapper. Het werd een groot succes en is op Youtube al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken.
In de zomer van 2017 werkte hij samen met S...

Mok Bommelerwaard wordt gevuld met warme chocolademelk Zaltbommel

Voor wie wil ... De échte Bommelerwaardmok wordt zondag 17 december gratis gevuld met warme chocolademelk.

De actie is van 12.00 tot 16.00 uur bij Tourist Info Bommelerwaard, Markt 3, Zaltbommel.

Deze mok is versierd met iconische bezienswaardigheden van de Bommelerwaar...