Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

1.000 lichtjes dompelen Loevestein in kerstsferen Poederoijen/Woudrichem

Geschreven: 13-12-2023
1.000 lichtjes dompelen Loevestein in kerstsferen Poederoijen/Woudrichem

Meer dan een kilometer aan kerstverlichting werd uitgehangen op Slot Loevestein. Beheerder Tim Schrijver is er druk mee geweest.

Hij laat weten: “Meer dan 1.000 lampjes hebben we ingedraaid om een kilometer kerstverlichting op te kunnen hangen rondom de vesting. Tel daarbij 500 meter sfeervolle verlichting op die bij de soldatenhuisjes hangt en de 15 kerstbomen en kerstkransen die er zijn en je kunt je wel voorstellen dat het een bijzonder gevoel geeft om deze vakantie Loevestein te bezoeken.”

Rondleidingen
Dat is helemaal goed te zien tijdens de kaarsverlichte rondleidingen van 28 en 29 december en 4 en 5 januari. “Die zijn magisch,” aldus Tim. “En als ik je een tip mag geven, het is een origineel cadeau voor onder de boom. Verras je geliefde, bedank je ouders of neem je beste vriendin mee tijdens deze onvergetelijke belevenis. Er is een ontvangst met warme chocomel bij een knisperend vuurtje terwijl je toegezongen wordt met live kerstliedjes. Daarna geniet je van een stamppotbuffet en dan word je rondgeleid door het kasteel dat speciaal voor deze avond verlicht wordt met honderden kaarsen.”

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Poederoijen/Woudrichem te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...