Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Zelf appels plukken kan weer in de Zelfplukboomgaard Zaltbommel

Geschreven: 03-07-2023
Zelf appels plukken kan weer in de Zelfplukboomgaard Zaltbommel

Zelf appels plukken, het kan weer. Op zaterdag (8-6) van 15.00 tot 17.00 uur zijn alle adoptanten met een eigen adoptieboom welkom in de Zelfplukboomgaard tussen Zaltbommel en Gameren.

Op deze middag zijn ook anderen met interesse in een adoptieboom of de Zelfplukboomgaard van harte welkom. Er is geen strikte starttijd. Wel wordt geadviseerd wat gespreid te komen. 

'De Zelfplukboomgaard staat er dit jaar beter bij dan afgelopen twee jaar toen de oogst tegenviel. Er hangt geen topoogst aan alle bomen maar het gewoon een vrij goede oogst. De bomen die vorig jaar het minste droegen, hebben vaak wat meer vruchten. En wie vorig jaar de beste oogst van zijn adoptieboom had, levert nu wat in.' Aldus Wouter van Teefelen.

Waar
De boomgaard ligt tussen Zaltbommel en Gameren. Als u vanuit Zaltbommel de Gamersedijk richting Gameren neemt dan ziet u de boomgaard na ca. 800 meter vanaf de dijk liggen. U rijdt het volkstuincomplex en het Kloosterwiel voorbij. Voorbij de boomgaard rijdt u linksaf de Leutsestraat in en vervolgens weer direct links naar het Straatje. U ziet de boomgaard dan al liggen.

Wie van buiten Zaltbommel komt, kan vanaf de A2 het beste over de Steenweg richting het centrum van Zaltbommel rijden. Bij meerdere rotondes op de Steenweg rijdt u rechtdoor. Vlak voor het centrum linksaf de Gamersewijk richting Gameren volgen. U ziet op deze kruising Albert Heijn liggen.

Parkeren
Voer in de autonavigatie Het Straatje in Zaltbommel in. U mag parkeren langs dit straatje maar parkeer a.u.b rechts van de weg. Gelieve goed in de berm te parkeren zodat anderen er geen last hebben.

Drukte
'Bij drukte graag niet in Het Straatje maar in de nabijgelegen Beemstraat (rechtsaf) parkeren. U kunt dan later altijd de geplukte appels met de auto voor de ingang van de boomgaard komen laden.'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta pakte in de uitwedstrijd tegen Theole in Tiel geen winst. Het treffen tussen de nummer twee en drie van de ranglijst eindigde in een gelijke stand 0 tegen 0, maar overheerste een tevreden gevoel.

N.I.V.O.-Sparta speelde eerder in Zaltbommel een zeer las...

Brocante Markt Zaltbommel heeft nog plek voor standhouders

ZALTBOMMEL - Zaterdag 22 juni bruist de historische binnenstad van Zaltbommel en ‘ademt alles wat een echte oude vestingstad tot zijn recht laat komen.’ De tijd is van 10.00 tot 17.00 uur.

Van de Oude Vismarkt, langs de Gasthuiskapel naar de Boschstraat is er een brocante ma...

Eerste Cultuurmakelaar gemeente Zaltbommel is gestart

ZALTBOMMEL - Mees Heijman is woensdag (1-5) begonnen als eerste Cultuurmakelaar binnen gemeente Zaltbommel. In opdracht van de gemeente heeft Stichting Cultuurcluster Zaltbommel de Cultuurmakelaar aangetrokken. Dit als vervolg op komt de Cultuurvisie “Verder Ontwikkelen”.

...