Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

Geschreven: 05-05-2024
Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta pakte in de uitwedstrijd tegen Theole in Tiel geen winst. Het treffen tussen de nummer twee en drie van de ranglijst eindigde in een gelijke stand 0 tegen 0, maar overheerste een tevreden gevoel.

N.I.V.O.-Sparta speelde eerder in Zaltbommel een zeer lastige wedstrijd tegen Theole en verloor toen terecht. Zaterdag (4-5) maakte de Bommelse ploeg niettemin de meeste aanspraak op de drie punten. Dat mocht 'ondanks een karrenvracht aan kansen en het betere spel' niet zo zijn.
 
Onbenutte kansen
Al na twee minuten deden zich twee grote kansen voor. Dat bleef ook in de rest van de eerste helft. Aan de andere kant loerde Theole voortdurend op de counter. Maar kansen werden niet verzilverd.
 Na 45 minuten spelen was het in Tiel dan ook nog 0-0.
 
Nacompetitie
Dat bleef ook na negentig minuten spelen. Beide ploegen kwamen niet tot scoren. N.I.V.O.-Sparta in een reactie: 'Theole mocht zich dan ook de gelukkige noemen. De thuisploeg had het minste aanspraak op een resultaat. Aan de andere kant is N.I.V.O.-Sparta door dit resultaat op weg naar de nacompetitie en misschien wel meer.'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Cadeaubon voor jonge mantelzorgers uit Bommelerwaard

BOMMELERWAARD - De landelijke Week van de Jonge Mantelzorger is van 1 tot en met 7 juni. Jonge mantelzorgers uit de Bommelerwaard kunen bij Welzijn Bommelerwaard een cadeaubon aanvragen, als een 'dankjewel'.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot 24 jaar die opgroei...

In Veldhoven gestolen auto eindigt in sloot in Zaltbommel

VELDHOVEN - Een autodief ontvreemde in de nacht van donderdag op vrijdag (17-5) een auto in Veldhoven en parkeerde deze onvrijwillig in Zaltbommel in een sloot. De bestuurder nam na het ongeval de benen. Van hem ontbreekt vooralsnog ieder spoor.

De auto reed rond vier uur 's nachts...

A2 dicht tussen Empel / Deil weekend 24 mei

BOMMELERWAARD – Tijdens het weekend van vrijdagavond (24-5) tot maandagochtend (27-5) voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op de A2. Tussen knooppunt Empel en knooppunt Deil wordt de weg geasfalteerd. Ook worden op dat traject wegverlichting en vangrails nagekeken.

De werk...