Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk vermist - UPDATE 3 Sleeuwijk

Geschreven: 26-12-2023
Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk vermist - UPDATE 3 Sleeuwijk

De zestienjarige Yoran Krol uit Sleeuwijk wordt sinds 24 december 00:30 uur vermist. Politie: 'We maken ons zorgen om zijn gezondheid.'

Yoran is voor het laatst gezien bij jongerencentrum De Pomp aan de Sportlaan in Almkerk.

Krol te herkennen aan zijn opvallende donkerblauwe bomberjack. De jas heeft crèmekleurige mouwen. Ook draagt hij een spijkerbroek.

Yoran is 1.70 meter lang en heeft blond haar.

Zoektocht
Volgens nog onbevestige berichten werd in de voornacht van zaterdag op zondag ook gezocht bij de rivier. Daar werd, op de Merwedebrug, een zwarte fiets gevonden. Bij de zoektocht met boten (sonar) en een politieheli werd niemand gevonden.

Contact opnemen
Wie informatie over zijn vermissing heeft, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070.

Langskomen om te praten
Jongerencentrum de Pomp laat weten: "Heb je vragen en/of wil je even praten? Je bent van 15:00-17:00 uur welkom in de Pomp."
Ook de gereformeerde kerk in Almkerk opent zijn deuren. Iedereen die behoefte heeft aan een gesprek, kan langskomen.

UPDATE 24-12
Nog steeds geen spoor van Yoran. Helaas. Opnieuw werd door de politie gezocht bij de Merwede met een boot (sonar). Ook werd een politiehelikopter ingezet. De politie tast volledig in het duister wat er met de jongen gebeurd is of waar Yoran zou kunnen zijn. Men houdt daarom alle scenario's open. 

UPDATE 25-12
Tot dit moment is er geen spoor van Yoran. Eerdere pogingen, met name bij de Merwede, leverden niets op. De lopende zoekactie ligt stil, mogelijk wordt dinsdag weer een nieuwe poging gestart, aldus meerdere berichten in de media.

De politie roept mensen, die mogelijk informatie hebben over de vermissing, dringend op contact op te nemen via het nummer 0800-6070. Alle informatie, wat dan ook, kan een belangrijke bijdrage leveren aan het lopende onderzoek naar de mogelijke verblijfplaats van Yoran. 

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Sleeuwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
FLITSSCHIJF 213 Ikkie Voor De Tranen -- Ruben Annink en Roxeanne Hazes

Het nummer "Tikkie voor de Tranen" is een emotioneel geladen duet van Ruben Annink en Roxeanne Hazes. De samenwerking tussen deze twee artiesten brengt een unieke mix van hun individuele stijlen, wat resulteert in een krachtig en ontroerend nummer dat zeker veel luisteraars zal raken. Het liedje ...

Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta pakte in de uitwedstrijd tegen Theole in Tiel geen winst. Het treffen tussen de nummer twee en drie van de ranglijst eindigde in een gelijke stand 0 tegen 0, maar overheerste een tevreden gevoel.

N.I.V.O.-Sparta speelde eerder in Zaltbommel een zeer las...

Brocante Markt Zaltbommel heeft nog plek voor standhouders

ZALTBOMMEL - Zaterdag 22 juni bruist de historische binnenstad van Zaltbommel en ‘ademt alles wat een echte oude vestingstad tot zijn recht laat komen.’ De tijd is van 10.00 tot 17.00 uur.

Van de Oude Vismarkt, langs de Gasthuiskapel naar de Boschstraat is er een brocante ma...