Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Welzijn Bommelerwaard zoekt secretaris Bommelerwaard

Geschreven: 11-08-2023
Welzijn Bommelerwaard zoekt secretaris Bommelerwaard

Welzijn Bommelerwaard is op zoek naar een secretaris. Een man of vrouw die graag een echte bijdrage aan de maatschappij wil leveren, die niet achter de geraniums wil zitten en alle kennis nog steeds graag in de praktijk brengt.

Welzijn Bommelerwaard staat voor verbindend welzijnswerk binnen de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel, Dat wil zeggen inwoners helpen om een betere kwaliteit van leven te krijgen, hun sociale netwerken te versterken en bouwen aan de participatiesamenleving. 'We zijn een organisatie die zich richt op de veranderingen en behoeftes in de maatschappij. Daarmee zijn wij, met ons enthousiaste team, volop in beweging.'

Profiel
Welzijn Bommelerwaard zoekt een bestuurslid voor een periode van tenminste vier jaar, hij/zij moet wel woonachtig zijn in de Bommelerwaard.

'Wij zijn een toeziend-houdend bestuur en ondersteunen de directeur bij haar werkzaamheden. Onze werkwijze en verantwoordelijkheden staan omschreven in de statuten en in een bestuurs- en directiereglement, dat we hebben opgesteld volgens de richtlijnen van Sociaal Werk Nederland.'

Welzijn Bommelerwaard vraagt van kandidaten onder meer een brede interesse op het gebied van welzijn in de regio. Verder beleidsmatig denken, besluitvaardig en creatief. Voor de vrijkomende plek van bestuurssecretaris zoeken men iemand die ook bereid is vergaderingen te notuleren met alles wat daarbij komt kijken.

Een volledige beschrijving is te vinden op de site van Welzijn Bommelerwaard.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta pakte in de uitwedstrijd tegen Theole in Tiel geen winst. Het treffen tussen de nummer twee en drie van de ranglijst eindigde in een gelijke stand 0 tegen 0, maar overheerste een tevreden gevoel.

N.I.V.O.-Sparta speelde eerder in Zaltbommel een zeer las...

Brocante Markt Zaltbommel heeft nog plek voor standhouders

ZALTBOMMEL - Zaterdag 22 juni bruist de historische binnenstad van Zaltbommel en ‘ademt alles wat een echte oude vestingstad tot zijn recht laat komen.’ De tijd is van 10.00 tot 17.00 uur.

Van de Oude Vismarkt, langs de Gasthuiskapel naar de Boschstraat is er een brocante ma...

Eerste Cultuurmakelaar gemeente Zaltbommel is gestart

ZALTBOMMEL - Mees Heijman is woensdag (1-5) begonnen als eerste Cultuurmakelaar binnen gemeente Zaltbommel. In opdracht van de gemeente heeft Stichting Cultuurcluster Zaltbommel de Cultuurmakelaar aangetrokken. Dit als vervolg op komt de Cultuurvisie “Verder Ontwikkelen”.

...