Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

The Harmony Singers Waalwijk

Geschreven: 28-06-2023
The Harmony Singers Waalwijk

Op zondag 9 juli om 14.30 uur zullen The Harmony Singers uit Tilburg een gevarieerd concert geven in de Waalwijkse Sint-Jan de Doper, ondersteund door sopraan Nancy Verschuuren. Het gezelschap staat onder leiding van dirigent Wil van Leijsen. Tijdens deze mooie muzikale middag zullen prachtige liederen te beluisteren zijn. Het is de afsluiting van het concertseizoen ’22-’23 van de Vrienden van Sint-Jan. De entree is zoals altijd gratis.

The Harmony Singers

Dit mannenkoor uit Tilburg is opgericht in 1986 en bestaat uit zo’n 20 leden. Zangers die zich toeleggen op het vierstemmig zingen van liederen; deels a capella, deels met pianobegeleiding. Het zeer uitgebreide repertoire bestaat uit close harmony, barbershop en vele aansprekende melodieën uit onder andere Duitsland, Engeland en natuurlijk Nederland. Regelmatig zijn ze te beluisteren tijdens eigen concerten of gelegenheidsuitvoeringen. Ook klassieke kerkdiensten met pianobegeleiding behoren tot hun repertoire. Het koor staat al sinds 1992 onder leiding van dirigent en zangpedagoog Wil van Leijsen. Wanneer nodig ondersteunt hij het koor met pianobegeleiding. Wil studeerde hoofdvak solozang en piano aan het conservatorium in Arnhem.

Sopraan Nancy Verschuuren

Nancy heeft op 26-jarige leeftijd het zingen ontdekt. In 2004 heeft zij meegedaan aan het tv-programma ‘Una Voce Particolare’. In dit programma zong zij een aria uit de opera "La Bohème" van Puccini. Daarmee heeft Nancy toen een finaleplaats bereikt, waar ze nog steeds heel trots op is. Ook heeft zij deelgenomen aan diverse masterclasses, bij o.a. Ernst Daniël Smid. Inmiddels heeft Nancy verschillende rollen vertolkt in opera- en operetteproducties van amateurgezelschappen en wordt zij regelmatig uitgenodigd als gastsoliste.

Van harte welkom

Iedereen is zondag 9 juli van harte welkom bij dit laatste concert van het seizoen 2022-2023 in de Sint Jan, in hartje centrum. De entree is gratis; kom dit concert dus zeker meebeleven. Na afloop wordt om een vrijwillige bijdrage gevraagd. Het concert start om 14.30 uur en de deuren staan vanaf 14.00 uur voor u open. In de pauze is er gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. Het daarop volgende concert zal in september plaatsvinden, als het concertseizoen ‘23-‘24 van de Vrienden van start gaat. Alle informatie daarover vindt u op de website van de Vrienden, waar u zich ook kunt opgeven om via e-mail op de hoogte te blijven.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta pakte in de uitwedstrijd tegen Theole in Tiel geen winst. Het treffen tussen de nummer twee en drie van de ranglijst eindigde in een gelijke stand 0 tegen 0, maar overheerste een tevreden gevoel.

N.I.V.O.-Sparta speelde eerder in Zaltbommel een zeer las...

Brocante Markt Zaltbommel heeft nog plek voor standhouders

ZALTBOMMEL - Zaterdag 22 juni bruist de historische binnenstad van Zaltbommel en ‘ademt alles wat een echte oude vestingstad tot zijn recht laat komen.’ De tijd is van 10.00 tot 17.00 uur.

Van de Oude Vismarkt, langs de Gasthuiskapel naar de Boschstraat is er een brocante ma...

Eerste Cultuurmakelaar gemeente Zaltbommel is gestart

ZALTBOMMEL - Mees Heijman is woensdag (1-5) begonnen als eerste Cultuurmakelaar binnen gemeente Zaltbommel. In opdracht van de gemeente heeft Stichting Cultuurcluster Zaltbommel de Cultuurmakelaar aangetrokken. Dit als vervolg op komt de Cultuurvisie “Verder Ontwikkelen”.

...