Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

Geschreven: 18-04-2024
Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de officiële handeling plaatsvinden

Tijdens deze officiële opening kunnen de aanwezigen kennismaken met het complex en de sport. Rackets en ballen liggen klaar zodat men zelf kan ervaren wat padel zo bijzonder maakt.

Elke dag
Het padelcomplex beschikt over vijf dubbelbanen en een singlebaan, die elke dag van 8:00 tot 23:00 uur bespeelbaar zijn. Bovendien zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig, inclusief horecavoorzieningen en voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur. 

Het complex ligt direct naast de kantine van voetbalvereniging Nivo Sparta waar spelers ook van de faciliteiten gebruik kunnen maken.

Reserveren
Om te kunnen spelen is geen lidmaatschap nodig. Middels een makkelijke app kan iedereen zien of er een baan vrij is die direct met dezelfde app te reserveren valt, zonder contributie of andere verplichtingen. 

Meer informatie: www.padelbommelerwaard.nl

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Dodenherdenking 4 mei op begraafplaats de Oude Toren

EINDHOVEN - Op zaterdag 4 mei herdenken we alle burgers en militairen die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. Traditiegetrouw vindt deze plechtige bijeenkomst in Eindhoven plaats op gemeentelijke begraafplaats De Oude Toren in ...

Flitsfeitje Pedro van Jaxomy, Agatino Romero, Raffaella Carrà

Het nummer "Pedro" van Jaxomy, in samenwerking met Agatino Romero en de legendarische Raffaella Carrà, is een levendige remix die de dansvloeren van 2024 veroverde. Deze track, is een moderne herinterpretatie van Carrà's klassieker uit 1980. De remix combineert de tijdloze charme va...

Klassiek Concert Grote Kerk Apeldoorn t.b.v. Alpe d'HuZes

APELDOORN - Speciaal concert voor Alpe d’Huzes

Iedereen heeft er direct of indirect wel mee te maken: kanker.
De Apeldoornse Yolanda Zandkuyl heeft een eenmalig klassiek concert georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte.
Het conce...