Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Prijs voor Agnes Advocaat in fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie Andel

Geschreven: 21-11-2023
Prijs voor Agnes Advocaat in fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie Andel

De prijswinnaars van de fotowedstrijd ‘Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie’ zijn bekend. Agnes Advocaat uit Andel won de derde prijs, Andrzej Wieciech de tweede, Patrick Ippel de eerste.

Heel wat mensen gingen op pad en stuurden vele mooie foto’s in naar de jury. De derde prijs is voor de foto van Agnes Advocaat. Zij vermeldde bij de inzending: “De foto is gemaakt bij slot Loevestein bij zonsopgang. Ik wandel daar regelmatig heen met m'n ontbijt om te genieten van de natuur en de rivier.”

Winnaar
Over de winnende foto van Patrick Ippel van molen De Hoop in Gorinchem liet de jury weten vooral gecharmeerd te zijn van de vele details van de waterlinie die zichtbaar zijn op de foto en er staat ook duidelijk een wandelpad op. “Het is een prachtige foto met al die kleuren. Hij geeft een Hollands gevoel met verdedigingswerk en de wal op achtergrond, er is een prachtige zonsondergang te zien ook!”

De tweede prijs was voor Andrzej Wieciech. Hij maakte een zeer fraaie foto met een zichtbare wandelweg aan het beginpunt van de LAW/OHW wandelroute bij het Muiderslot. Een mooi beeld van het slot, de gracht en de haven op achtergrond met ondergaande zon.

Thema
Voor het thema wandelen is gekozen omdat dit jaar een prachtige nieuwe wandelgids is verschenen. In de gids wordt beschreven hoe je in elf etappes langs de hele Oude Hollandse Waterlinie kunt wandelen, van het Muiderslot tot Slot Loevestein en dwars door het Groene Hart. In de wandelgids vind je duidelijke informatie, routekaartjes, schitterende foto’s en historische informatie.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Andel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta pakte in de uitwedstrijd tegen Theole in Tiel geen winst. Het treffen tussen de nummer twee en drie van de ranglijst eindigde in een gelijke stand 0 tegen 0, maar overheerste een tevreden gevoel.

N.I.V.O.-Sparta speelde eerder in Zaltbommel een zeer las...

Brocante Markt Zaltbommel heeft nog plek voor standhouders

ZALTBOMMEL - Zaterdag 22 juni bruist de historische binnenstad van Zaltbommel en ‘ademt alles wat een echte oude vestingstad tot zijn recht laat komen.’ De tijd is van 10.00 tot 17.00 uur.

Van de Oude Vismarkt, langs de Gasthuiskapel naar de Boschstraat is er een brocante ma...

Eerste Cultuurmakelaar gemeente Zaltbommel is gestart

ZALTBOMMEL - Mees Heijman is woensdag (1-5) begonnen als eerste Cultuurmakelaar binnen gemeente Zaltbommel. In opdracht van de gemeente heeft Stichting Cultuurcluster Zaltbommel de Cultuurmakelaar aangetrokken. Dit als vervolg op komt de Cultuurvisie “Verder Ontwikkelen”.

...