Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Opening Rotundum Vintage Burgemeester van de Schansstraat 41 Andel

Geschreven: 20-11-2023
Opening Rotundum Vintage Burgemeester van de Schansstraat 41 Andel

De afgelopen maanden is er hard gewerkt in het oude pand van Dier en Tuin in de Schansstraat in Andel. Het pand heeft een grondige make-over gekregen en wij zijn er helemaal klaar voor om jullie onze nieuwe winkel te laten zien.

Rotundum Vintage is in 2021 opgericht en bestaat uit Arnoud en Regina, broer en zus uit Andel. Wat begonnen is met een klein lampje en een paar stoelen is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze onderneming.

Wij kopen- en verkopen vintage, mid century meubels en woonaccessoires aan particulieren en bedrijven. Vintage staat voor authentieke artikelen die minimaal 40 jaar oud zijn en die hun oorsprong hebben in de jaren ’50, ’60, ’70 en begin jaren ’80.

Onze vintage items kenmerken zich door hun kwaliteit en prachtige vormgeving. Of het nu gaat om een vaas of een compleet wandmeubel uit deze tijd, alles kunt u bij ons vinden in onze showroom. Elk item heeft een eigen verhaal wat wij graag vertellen. Onze passie en enthousiasme brengen wij graag over aan onze klanten. Wij willen onze producten betaalbaar houden, zodat vintage voor iedereen toegankelijk is. Daarom vind je bij ons geen peperdure designitems maar kopen wij enkel en alleen spullen die wij zelf mooi vinden en betaalbaar kunnen houden. Hiermee maken wij de cirkel rond. 

Onze producten hoeven niet perfect te zijn, ze zijn inmiddels ook al wel wat jaartjes oud. Ons doel is om onze producten zo authentiek en origineel mogelijk te laten zijn. Wij selecteren onze producten zorgvuldig op kwaliteit. Wij controleren de constructie en kleine mankementen repareren wij zelf.  Waar nodig wordt elk item schoongemaakt en voorzien van een nieuwe laag olie. Van een krasje, deukje of kleine beschadiging schrikken wij niet meer. Het geeft het artikel juist een verhaal en het mag gezien worden dat ze al een heel leven hebben gehad. Als ons hart sneller gaat kloppen bij het zien van een kastje, tafel, lampje, kast of servies en we denken ‘WOW!’ dan is het voor ons goed! Daarnaast geeft het ons veel voldoening om meubels een 2e huisje te geven. Met het hergebruik van onze goederen willen we graag een bijdrage leveren aan een duurzame, circulaire samenleving. Vandaar ook onze naam Rotundum, de latijnse benaming voor circulair.

Vanaf zaterdag 2 december openen wij onze deuren voor het grote publiek. Wij willen iedereen uitnodigen om op zaterdag 2 december van 10.00 – 17.00 uur langs te komen in onze prachtige winkel. De koffie en wat lekkers staat voor jullie klaar.

Daarna zal Rotundum Vintage geopend zijn op maandag van 18.00 – 21.00 uur, woensdag van 10.00 – 13.00 uur. Vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Rotundum Vintage is gevestigd aan Burg. vd. Schansstraat 41 in Andel.

Rivierenland Radio is in Andel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+
 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta pakte in de uitwedstrijd tegen Theole in Tiel geen winst. Het treffen tussen de nummer twee en drie van de ranglijst eindigde in een gelijke stand 0 tegen 0, maar overheerste een tevreden gevoel.

N.I.V.O.-Sparta speelde eerder in Zaltbommel een zeer las...

Brocante Markt Zaltbommel heeft nog plek voor standhouders

ZALTBOMMEL - Zaterdag 22 juni bruist de historische binnenstad van Zaltbommel en ‘ademt alles wat een echte oude vestingstad tot zijn recht laat komen.’ De tijd is van 10.00 tot 17.00 uur.

Van de Oude Vismarkt, langs de Gasthuiskapel naar de Boschstraat is er een brocante ma...

Eerste Cultuurmakelaar gemeente Zaltbommel is gestart

ZALTBOMMEL - Mees Heijman is woensdag (1-5) begonnen als eerste Cultuurmakelaar binnen gemeente Zaltbommel. In opdracht van de gemeente heeft Stichting Cultuurcluster Zaltbommel de Cultuurmakelaar aangetrokken. Dit als vervolg op komt de Cultuurvisie “Verder Ontwikkelen”.

...