Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

N.I.V.O.-Sparta wint klinkend met 3-1 tegen De Zwerver Zaltbommel

Geschreven: 06-09-2023
N.I.V.O.-Sparta wint klinkend met 3-1 tegen De Zwerver Zaltbommel

Het nieuwe voetbalseizoen is officieel begonnen. Na de oefenwedstrijden werden op Sportpark De Watertoren de eerste officiële wedstrijden gespeeld. Het eerste elftal van N.I.V.O.-Sparta startte met een klinkende 3-1 zege op De Zwerver uit Kinderdijk.

Dinsdag (5-9) maakte Marijn van Rijswijk en Said Hussein hun officiele debuut voor N.I.V.O.-Sparta. Voor Mo Nibahkt betekende het een terugkeer op het oude nest. Iain Brands en Sam van Doremalen ontbraken in de selectie vanwege vorig jaar opgelopen schorsingen.

In de eerste helft was N.I.V.O.-Sparta heer en meester. De ploeg leek na goals van Sky van Dongen (intikker) en Mo Nikbahkt (hakballetje) te gaan rusten met een 2-0 voorsprong.
Op slag van rust deed De Zwerver nog iets tegen. Daarmee had N.I.V.O.-Sparta gelet het spelbeeld eigenlijk te weinig. Er was sprake van een behoorlijk groot krachtsverschil en dat stemde het aanwezige publiek dan ook tevreden. 

Sterke selectie
In de tweede helft kwam de zege van N.I.V.O.-Sparta ook niet meer in gevaar. Sterker nog, Frenk Schaap zette de eindstand op 3-1 op het bord. De Bommelse club laat weten: 'De aanvoerder nam de bal knap aan op zijn borst en scoorde met een omhaal.' Het gaf trainer Niels Blom de mogelijkheid om het maximale aantal wissels te gebruiken. 'De wissels lieten zien dat N.I.V.O.-Sparta komend seizoen over een sterke selectie kan beschikken.'

Winnen
Ook de andere senioren-selectieteams begonnen met het bekeravontuur. N.I.V.O.-Sparta 2 wist zich uiteindelijk los te maken van WNC 2. De ploeg van Rob van Loon won met 5-2. Het derde elftal van Giovanni Peters verloor met 1-4 van Zwaluw VFC 2.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta pakte in de uitwedstrijd tegen Theole in Tiel geen winst. Het treffen tussen de nummer twee en drie van de ranglijst eindigde in een gelijke stand 0 tegen 0, maar overheerste een tevreden gevoel.

N.I.V.O.-Sparta speelde eerder in Zaltbommel een zeer las...

Brocante Markt Zaltbommel heeft nog plek voor standhouders

ZALTBOMMEL - Zaterdag 22 juni bruist de historische binnenstad van Zaltbommel en ‘ademt alles wat een echte oude vestingstad tot zijn recht laat komen.’ De tijd is van 10.00 tot 17.00 uur.

Van de Oude Vismarkt, langs de Gasthuiskapel naar de Boschstraat is er een brocante ma...

Eerste Cultuurmakelaar gemeente Zaltbommel is gestart

ZALTBOMMEL - Mees Heijman is woensdag (1-5) begonnen als eerste Cultuurmakelaar binnen gemeente Zaltbommel. In opdracht van de gemeente heeft Stichting Cultuurcluster Zaltbommel de Cultuurmakelaar aangetrokken. Dit als vervolg op komt de Cultuurvisie “Verder Ontwikkelen”.

...