Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Museum Jan Cunen Nico Dijkshoorn lezing Dichterbij bij Willem

Geschreven: 08-03-2024
Museum Jan Cunen Nico Dijkshoorn lezing Dichterbij bij Willem

OSS - Op zaterdag 23 maart komt Nico Dijkshoorn naar Museum Jan Cunen. De bekende schrijver en columnist gaat live zijn brieven aan Willem Witsen voorlezen en zal ook interessante zijstapjes maken naar andere schilders. Dijkshoorn, bekend om zijn scherpe pen, schreef speciaal voor de tentoonstelling Willem Witsen, stille kracht elf brieven aan deze negentiende-eeuwse kunstenaar. De brieven zijn geïnspireerd door Witsens schilderijen, etsen, vriendschappen en de bewaard gebleven correspondentie. Het resultaat is in de tentoonstelling te beluisteren als audiotour.

Tijdens de lezing wordt ook het boekje Dichter bij Willem gepresenteerd, met alle brieven van Dijkshoorn aan Witsen. Dichter Bij Willem is een unieke uitgave en samenwerking tussen Nico Dijkshoorn, M10Boeken en Museum Jan Cunen en voor slechts 15 euro te koop in de museumshop,

De lezing van Nico Dijkshoorn begint op zaterdag 23 maart om 14.00 uur in Museum Jan Cunen. Toegangsprijs voor de lezing is 7,50 euro, exclusief een geldig museumticket. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via info@museumjancunen.nl. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Museum Jan Cunen biedt een urgente en vernieuwende programmering, geïnspireerd door de rijke geschiedenis van Oss. Dat doet het binnen én buiten de muren van Villa Constance, met een scherp oog voor jong talent en oprechte interesse in de stad. Meer informatie: www.museumjancunen.nl. 

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
FLITSSCHIJF 213 Ikkie Voor De Tranen -- Ruben Annink en Roxeanne Hazes

Het nummer "Tikkie voor de Tranen" is een emotioneel geladen duet van Ruben Annink en Roxeanne Hazes. De samenwerking tussen deze twee artiesten brengt een unieke mix van hun individuele stijlen, wat resulteert in een krachtig en ontroerend nummer dat zeker veel luisteraars zal raken. Het liedje ...

Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta pakte in de uitwedstrijd tegen Theole in Tiel geen winst. Het treffen tussen de nummer twee en drie van de ranglijst eindigde in een gelijke stand 0 tegen 0, maar overheerste een tevreden gevoel.

N.I.V.O.-Sparta speelde eerder in Zaltbommel een zeer las...

Brocante Markt Zaltbommel heeft nog plek voor standhouders

ZALTBOMMEL - Zaterdag 22 juni bruist de historische binnenstad van Zaltbommel en ‘ademt alles wat een echte oude vestingstad tot zijn recht laat komen.’ De tijd is van 10.00 tot 17.00 uur.

Van de Oude Vismarkt, langs de Gasthuiskapel naar de Boschstraat is er een brocante ma...