Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Koos Alberts Awards 2023 Heerhugowaard

Geschreven: 21-11-2023
Koos Alberts Awards 2023 Heerhugowaard

Op zondagmiddag 17 december a.s. zal de derde editie van de Koos Alberts Awards plaatsvinden in FG Live te Heerhugowaard, als eerbetoon aan de geliefde Nederlandse volkzanger Koos Alberts. Het evenement begint om 14:00 uur en belooft een waar spektakel te worden.

Over de Koos Alberts Awards

De Koos Alberts Awards, georganiseerd voor de derde keer, zal live worden uitgezonden door RADIONL. Deze prestigieuze onderscheidingen worden uitgereikt aan succesvolle artiesten en producenten door familie, vrienden en personen die nauw betrokken waren bij de glansrijke carrière van Koos.

De awardshow zal worden opgeluisterd door indrukwekkende optredens van artiesten die Koos en zijn vrouw Joke een warm hart toedragen. Tussen de uitreikingen door brengen onder andere Django Wagner, Peter Beense, René Karst, Vinzzent, Helemaal Hollands en Pierre van Dam een feestelijke muzikale ode aan deze legendarische artiest. In totaal zijn 45 artiesten genomineerd en zullen de winnaars op 17 december bekend worden gemaakt.

Breng Koos terug naar de Jordaan

Tijdens de Koos Alberts Awards op 17 december wordt tevens het startsein gegeven voor de landelijke actie 'Breng Koos terug naar de Jordaan'. Deze bijzondere wervingscampagne heeft als doel om een handgemaakt bronzen beeld van Koos te realiseren. Het beeld zal als gift aan de gemeente Amsterdam worden geschonken, met als doel een plaats te creëren naast Tante Leen en Johnny Jordaan in de Jordaan, de geboorteplaats van Koos. Een prachtig initiatief om de herinnering aan deze markante artiest levend te houden en zijn legacy te eren.

Rivierenland Radio is in Heerhugowaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

toet 01-12-2023

waar wort het gegeven


NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta pakte in de uitwedstrijd tegen Theole in Tiel geen winst. Het treffen tussen de nummer twee en drie van de ranglijst eindigde in een gelijke stand 0 tegen 0, maar overheerste een tevreden gevoel.

N.I.V.O.-Sparta speelde eerder in Zaltbommel een zeer las...

Brocante Markt Zaltbommel heeft nog plek voor standhouders

ZALTBOMMEL - Zaterdag 22 juni bruist de historische binnenstad van Zaltbommel en ‘ademt alles wat een echte oude vestingstad tot zijn recht laat komen.’ De tijd is van 10.00 tot 17.00 uur.

Van de Oude Vismarkt, langs de Gasthuiskapel naar de Boschstraat is er een brocante ma...

Eerste Cultuurmakelaar gemeente Zaltbommel is gestart

ZALTBOMMEL - Mees Heijman is woensdag (1-5) begonnen als eerste Cultuurmakelaar binnen gemeente Zaltbommel. In opdracht van de gemeente heeft Stichting Cultuurcluster Zaltbommel de Cultuurmakelaar aangetrokken. Dit als vervolg op komt de Cultuurvisie “Verder Ontwikkelen”.

...