Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Kom kijken en luisteren naar vocal group ‘Des Unique’ in de Sint-Jan Waalwijk

Geschreven: 10-01-2024
Kom kijken en luisteren naar vocal group ‘Des Unique’ in de Sint-Jan Waalwijk

Op zondag 21 januari 14.30 uur zal vocal group ‘Des Unique’ een concert geven in de Waalwijkse Sint-Jan. Van kinderkoor naar volwassen vocal group: die ontwikkeling maakte Des Unique de afgelopen jaren door. Deze Tilburgse zanggroep bestaat uit enthousiaste vrouwen die met hun muziek telkens de harten van het publiek veroveren. Een fraai begin van de nieuwe concertreeks in de bekende koepelkerk in 2024, wederom georganiseerd door de Vrienden van Sint-Jan de Doper. De entree is zoals altijd gratis, u bent van harte welkom.

Des Unique is dé vocal group uit Tilburg. Ze heten niet voor niets ‘dat is uniek’. Ieder van de 17 zangeressen heeft unieke kwaliteiten. Deze worden deskundig samengebracht door vocal coaches Hans van den Brand en Sofie Dirkx, en begeleid door pianist Harry Swinkels. Tijdens hun concerten ziet en hoort u daardoor een prachtig geheel van unieke uitstralingen. Des Unique bestaat al meer dan 25 jaar. Ze zingen drie- tot negenstemmig een breed repertoire waarin allerlei verschillende genres voorbij komen. Ze brengen graag uitdagende en verrassende arrangementen ten gehore, die steeds vaker speciaal voor hen worden geschreven. In 2020 wonnen ze de titel ‘Beste Koor van Noord-Brabant’. In 2022 wonnen ze de tweede prijs in de Topklasse van het BALK TOPfestival, een landelijk korenfestival voor lichte muziek. In juni 2024 gaan ze het podium op met een theatershow. Het optreden van 21 januari is daar een voorproefje van.

Iedereen welkom

Iedereen is zondag 21 januari welkom bij dit concert in de koepelkerk in Waalwijk-Centrum. De entree is gratis; kom dit concert dus zeker meebeleven. Na afloop wordt om een vrijwillige bijdrage gevraagd. Het concert start om 14.30 uur en de deuren staan vanaf 14.00 uur voor u open. In de pauze is er gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. Alle informatie over de concerten in de Sint-Jan vindt u op de website van de Vrienden van Sint-Jan, waar u zich ook kunt opgeven om vrijblijvend via e-mail op de hoogte te blijven van alle culturele activiteiten.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
FLITSSCHIJF 213 Ikkie Voor De Tranen -- Ruben Annink en Roxeanne Hazes

Het nummer "Tikkie voor de Tranen" is een emotioneel geladen duet van Ruben Annink en Roxeanne Hazes. De samenwerking tussen deze twee artiesten brengt een unieke mix van hun individuele stijlen, wat resulteert in een krachtig en ontroerend nummer dat zeker veel luisteraars zal raken. Het liedje ...

Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta pakte in de uitwedstrijd tegen Theole in Tiel geen winst. Het treffen tussen de nummer twee en drie van de ranglijst eindigde in een gelijke stand 0 tegen 0, maar overheerste een tevreden gevoel.

N.I.V.O.-Sparta speelde eerder in Zaltbommel een zeer las...

Brocante Markt Zaltbommel heeft nog plek voor standhouders

ZALTBOMMEL - Zaterdag 22 juni bruist de historische binnenstad van Zaltbommel en ‘ademt alles wat een echte oude vestingstad tot zijn recht laat komen.’ De tijd is van 10.00 tot 17.00 uur.

Van de Oude Vismarkt, langs de Gasthuiskapel naar de Boschstraat is er een brocante ma...