Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje Djo van End Of Beginning

Geschreven: 21-03-2024
Flitsfeitje Djo van End Of Beginning

Djo, ook bekend als Joseph David Keery, is een Amerikaanse acteur en muzikant. Je kent hem wellicht als Steve Harrington uit de populaire sciencefictionserie Stranger Things. Naast zijn acteercarrière is Djo ook een getalenteerde muzikant. In zijn vroege jaren bracht hij muziek uit onder de naam “Cool Cool Cool”. Bovendien was hij lid van de psychedelische rockband Post Animal. Zijn muzikale project Djo heeft een eigenzinnige mix van neo-psychedelische en indie rockgeluiden. Met zijn debuutalbum “Decide” laat hij zien dat hij niet alleen een veelzijdige acteur is, maar ook een creatieve en expressieve muzikant.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Gelijk spel in Tiel voor N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta pakte in de uitwedstrijd tegen Theole in Tiel geen winst. Het treffen tussen de nummer twee en drie van de ranglijst eindigde in een gelijke stand 0 tegen 0, maar overheerste een tevreden gevoel.

N.I.V.O.-Sparta speelde eerder in Zaltbommel een zeer las...

Brocante Markt Zaltbommel heeft nog plek voor standhouders

ZALTBOMMEL - Zaterdag 22 juni bruist de historische binnenstad van Zaltbommel en ‘ademt alles wat een echte oude vestingstad tot zijn recht laat komen.’ De tijd is van 10.00 tot 17.00 uur.

Van de Oude Vismarkt, langs de Gasthuiskapel naar de Boschstraat is er een brocante ma...

Eerste Cultuurmakelaar gemeente Zaltbommel is gestart

ZALTBOMMEL - Mees Heijman is woensdag (1-5) begonnen als eerste Cultuurmakelaar binnen gemeente Zaltbommel. In opdracht van de gemeente heeft Stichting Cultuurcluster Zaltbommel de Cultuurmakelaar aangetrokken. Dit als vervolg op komt de Cultuurvisie “Verder Ontwikkelen”.

...