Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Top 100 Eurovisiesongfestival liedjes bij Rivierenland Radio

Geschreven: 22-04-2024
Top 100 Eurovisiesongfestival liedjes bij Rivierenland Radio

HEDEL- Op zaterdag 4 mei kan er de gehele dag volop worden geluisterd naar de Top 100 van het Eurovisiesongfestival. Luister jij ook mee? De diverse liedjes kunnen van 11:00 uur tot en met 18:00 uur geluisterd worden op Rivierenland Radio. Deze uitzending wordt uitgezonden door Kees Veerman en Rob de Vaan.

Door: Yvonne Koppers

Sinds het jaar 1959 kunnen kijkers jaarlijks genieten van diverse liedjes tijdens het Eurovisiesongfestival. Ieder jaar geeft Rivierenland Radio veel aandacht aan het Eurovisiesongfestival met dit jaar éxtra aandacht, namelijk de eerste editie van de Top 100 van het Eurovisiesongfestival 2024! Op zaterdag 4 mei 2024 kan er van 11:00 uur tot en met 18:00 uur volop geluisterd worden naar diverse muziek op www.rivierenlandradio.nl. Deze Top 100 wordt samengesteld door de luisteraar!

De eerste editie van de Top 100

Rivierenland Radio draait dit jaar hun eerste editie van de Top 100 van het Eurovisiesongfestival. “Ik ben benieuwd hoe het gaat lopen en welke nummers de luisteraar interessant vindt!” aldus Roger van den Akker (28) uit Geldrop. Luisteraars kunnen tot 30 april zijn of haar favoriet doorgeven door te mailen naar flessenpost@rivierenlandradio.nl (vergeet bij het doorgeven niet uw naam en woonplaats te vermelden).

Bijzondere lijst door Dj’s

Loreen was in het jaar 2012 en 2023 winnaar van het Eurovisiesongfestival. Er wordt dan ook verwacht dat beide liedjes van deze fantastische zangeres gedraaid gaan worden. Ook ABBA met het lied ‘Waterloo’ zal te horen zijn in de Top 100. De gehele lijst zal worden samengesteld door de luisteraars. “Ik vind het leuk om deze komende lijst te mogen gaan draaien en het is bijzonder om mooie liedjes van de afgelopen jaren nog eens te horen” vertelt Kees Veerman (67) uit Arnemuiden mij. “Een hele mooie classic vind ik bijvoorbeeld ‘Power to all our friends’ van Cliff Richard.”

Luister je ook mee? Rivierenland Radio, alleen de mooiste muziek stroomt uit je speakers!

Rivierenland Radio is te ontvangen via 891 kHz en via DAB+ en is te ontvangen in Wageningen, Oss en Eindhoven.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
lezing Heemkundekring Maasdorpen Lith

LITHOIJEN - Op maandag 27 mei 2024 verzorgt Heemkundekring Maasdorpen Lith een lezing over ‘Wandelen door de geschiedenis van Oijen en Teeffelen’. De lezing begint om 20.00 uur in MFA De Snoeck in Lith, de zaal is open vanaf 19.30 u. Iedereen is welkom, ook niet leden.

Voor ...

Hospice De Samaritaan bestaat 1 jaar

ZALTBOMMEL - Hospice de Samaritaan opende de deuren op 8 juni 2023, bijna  een jaar geleden. In die periode werd het hospice door steeds meer bewoners omarmd. ‘We krijgen vele positieve reacties van onze gasten en hun naasten.’

Op 8 juni aanstaande staat het hospic...

Weer voedseldropping boven Zuilichem op 5 mei

ZUILICHEM - Op zondag, 5 mei stopt de colonne van Tour De Waal niet in de dorp, maar net daarbuiten. Dit in verband met de zondagsrust.

De colonne van ruim 35 oude legervoertuigen zullen ook dit keer weer stoppen in Zuilichem. Het gaat om een korte stop zijn van ongeveer een half uur. U...