Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Radiozender Eindhoven

Geschreven: 23-03-2022

✓24 uur per dag          ✓Online en offline beluisteren                ✓Verschillende soorten muziek

De leukste radiozender in de regio van Eindhoven

Ben je op zoek naar een radiozender in de omgeving van Eindhoven voor de leukste en de lekkerste liedjes op je radio? Luister dan naar Rivierenland Radio! 24 uur per dag verzorgen wij de grootste hits van toen en nu bij jou op de radio. Onze radiozender is in de omgeving van Eindhoven zowel online als via de Dab-radio te beluisteren. Wacht niet langer en ontdek snel het gehele aanbod aan liedjes!

De radiozender voor jong en oud in de regio van Eindhoven

Bij ons op de radiozender in Eindhoven en omgeving worden liedjes gedraaid voor jong en oud. Geniet van de heerlijke nummers van deze tijd, of zing luid mee met de grootste hits van vroeger. Bekijk onze volledige playlist en ontdek welke nummers er allemaal voorbijkomen op de leukste radiozender in de omgeving van Eindhoven!

Wil je adverteren op de radio? Neem direct contact op!

Onze radiozender in Eindhoven en omgeving wordt beluisterd door een brede doelgroep. Om die reden is adverteren op de radio dan ook zeker een goed idee als je jouw boodschap wilt overbrengen via een groot bereik. Heb je hier interesse in? Of heb je wellicht wat vragen over iets anders met betrekking tot ons radiostation? Neem dan zeker eens contact met ons op! Dat doe je door te bellen naar 073 6449977 of vul online het contactformulier van ons radiostation in.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Osje van Verdienste voor mevrouw Til van Rooij

OSS - Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans reikt vanmiddag, woensdag 17 april 2024, om 17 uur een Osje van Verdienste uit aan mevrouw Til van Rooij. De uitreiking vindt plaats tijdens het minisymposium dat georganiseerd wordt bij Meters (INB), Hockeyweg 5, in Uden. Mevrouw Til van Rooij ontv...

Stichting Kompas neemt nieuwe ruimte Pand 9 in gebruik

ZALTBOMMEL - Stichting Kompas is sinds 1 april is Kompas ook te vinden in Pand 9. De ruimte werd op maandag (15-4) feestelijk geopend door Ans Klein Geltink (directeur Kompas) en de wethouders Karima Bouchtaoui (Zaltbommel) en Anita Sørensen (Maasdriel).

Vanuit deze nieuwe ruimte...

Uitslaande brand in bedrijfsverzamelgebouw in Kerkdriel

KERKDRIEL - Dinsdagavond (16-4) brak een grote brand uit bij het bedrijfsverzamelgebouw aan de Nijverheidsstraat in Kerkdriel. De brandweer rukte met spoed uit naar de uitslaande brand die gepaard gaat met een grote rookontwikkeling. 

De brand ontstond rond 21.40 uur in het be...