Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

N.I.V.O.-Sparta blijft in “winning mood”

Geschreven: 22-04-2024
N.I.V.O.-Sparta blijft in “winning mood”

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta blijft in de winning mood. Voor de zesde wedstrijd op rij stapte de ploeg van Niels Blom het veld af met drie punten. De Bommelse ploeg had overigens ook thuis behoorlijk wat moeite met Parkhout. Uit was het 0-0.

Na een paar minuten kwam N.I.V.O.-Sparta direct al goed weg. Een kopkans van dichtbij werd vrij eenvoudig door doelman Koen van Harmelen onschadelijk gemaakt. Aan de andere kant was er een dubieus moment. Wingback Yri Schalkx werd met een mooie steekpass diep gestuurd en gaf een panklare voorzet op topscorer Iain Brands. Doelpunt. Op advies van de assistent-scheidsrechter werd het doelpunt afgekeurd vanwege vermeend buitenspel van Schalkx.

Afgekeurd
Ondanks de vroege afgekeurde goal was er uiteraard niets aan de hand. Met name in de eerste twintig minuten leek N.I.V.O.-Sparta door te drukken en zou een openingsgoal het signaal zijn voor een grote overwinning. Niets bleek minder waar. Naarmate het duel vorderde, speelde N.I.V.O.-Sparta steeds meer tegen zichzelf. Het kwam daarmee zelf niet in de gevaar, maar grote kansen kwamen er voor N.I.V.O. in de laatste fase van de eerste helft niet meer. Alleen Iain Brands was nog even gevaarlijk vanuit een lange bal van Ilias Zaimi.

Doelpunt
Ook in de tweede helft was er een vergelijkbaar beeld. De ploeg wist het tempo onvoldoende hoog te houden en liet zich te veel meeslepen in het vertragende spel van Parkhout. Er was echter buiten invaller Bram Nijhoff gerekend. Vorig jaar kroonde Nijhoff zich nog tot topscorer, dit seizoen moet hij vooral genoegen nemen met invalbeurten. En zaterdag werd Nijhoff zelfs matchwinner door een hoekschop vlak voor tijd binnen te kopen.

Onbestraft
In de laatste minuten van de reguliere speeltijd en blessuretijd werd niet meer gescoord. N.I.V.O.-Sparta bleef makkelijk op de been en was misschien zelfs nog wel dichtbij de 2-0. Naast een aantal behoorlijke mogelijkheden werd een overtreding op Maric in het zestienmetergebied niet bestraft.

Het bleef dus bij die ene goal van Nijhoff en daarmee maakt N.I.V.O.-Sparta zich op voor de laatste vier duels van de competitie.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab

 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
lezing Heemkundekring Maasdorpen Lith

LITHOIJEN - Op maandag 27 mei 2024 verzorgt Heemkundekring Maasdorpen Lith een lezing over ‘Wandelen door de geschiedenis van Oijen en Teeffelen’. De lezing begint om 20.00 uur in MFA De Snoeck in Lith, de zaal is open vanaf 19.30 u. Iedereen is welkom, ook niet leden.

Voor ...

Hospice De Samaritaan bestaat 1 jaar

ZALTBOMMEL - Hospice de Samaritaan opende de deuren op 8 juni 2023, bijna  een jaar geleden. In die periode werd het hospice door steeds meer bewoners omarmd. ‘We krijgen vele positieve reacties van onze gasten en hun naasten.’

Op 8 juni aanstaande staat het hospic...

Weer voedseldropping boven Zuilichem op 5 mei

ZUILICHEM - Op zondag, 5 mei stopt de colonne van Tour De Waal niet in de dorp, maar net daarbuiten. Dit in verband met de zondagsrust.

De colonne van ruim 35 oude legervoertuigen zullen ook dit keer weer stoppen in Zuilichem. Het gaat om een korte stop zijn van ongeveer een half uur. U...