Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 118 Laat Me Los -- S10 & Blof

Geschreven: 14-07-2022
FLITSSCHIJF 118 Laat Me Los -- S10 & Blof

De nieuwe single van S10 heeft ze gemaakt met niemand minder dan BLØF, een droom die uitkomt voor Stien. De productie van "Laat Me Los" is gedaan door de Zweedse producer August, die ze  ontmoette tijdens een roadtrip. ‘Hij is een producer waar ik heel erg een klik mee had’, zegt de zangeres. ‘Twee keer ben ik in mijn eentje een week teruggegaan om met hem de studio in te duiken. Afgelopen januari ben ik er nog een keer geweest en toen is Laat Me Los eruit gerold.’ Al snel kwam de Songfestival-deelneemster met het idee om de mannen van BLØF aan haar nieuwste track toe te voegen. ‘Zij zijn de productie van August en mij gaan aanvullen hoe zij dat vet vinden. Hun gedeeltes hebben zij ingespeeld en Paskal heeft zijn deel ingezongen’, aldus de zangeres. Laat Me Los gaat over iemand missen of los proberen te laten, over hoe diegene bij je blijft zolang je aan hem of haar denkt. ‘Ik wil niemand een bepaalde direction op sturen’, zegt de zangeres. ‘De tekst vul ik op mijn eigen manier in en ik hoop dat als mensen ernaar luisteren zij dat op hun manier doen.

Rivierenland Radio is ook te ontvangen op dab+ in Eindhoven op kanaal 7b en in Bernheze, Boekel, Maashorst, Oss, Schijndel, Sint-Oedenrode, Schijndel, Veghel & Uden op kanaal 6d


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
SEH De Mars

ARNHEM - Intentieovereenkomst Smart Energy Hub bedrijventerrein De Mars

Verduurzaming en betere benutting elektriciteitsnet gaan samen op bedrijventerrein De Mars

Met de ondertekening van een Intentieovereenkomst is een belangrijke stap gezet voor de realisatie van ee...

Ook zorgen in Kerkdriel over aandachtsproblemen bij kinderen

KERKDRIEL - Leerkrachten in Gelderland maken zich steeds meer zorgen over de groeiende aandachtsproblemen bij jongeren. Met jongeren die gemiddeld meer dan 5,5 uur per dag online zijn, zien zij de negatieve impact hiervan op het concentratievermogen van kinderen ook steeds vaker in de klas.

...
Rijkswaterstaat sluit A27 in 2024 meerdere weekenden af

ALTENA - De komende jaren werkt Rijkswaterstaat aan de verbetering van de A27. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van de gemeente Altena en dus ook voor de inwoners.

Om de vele files in de toekomst te verminderen zijn de werkzaamheden en dus de afsluitingen h...